Știri
Știri
Posted By Costin

? Ziua 2 @ #bizsmscamp 2017


Zilele acestea, particip la Social Media (Snow) Camp 2017, eveniment organizat la Pârâul Rece de către revista Biz, la care sunt prezenți aproape 120 de profesioniști din agenții și companii, bloggeri și vloggeri.

Suntem la finalul celei de-a treia zi (rezumatul primei zile este disponibil aici), însă activările și conferințele programate pe TOT parcursul unei zile fac ca poveștile de aici să ajungă pe blog cu o zi întârziere.

Mă simt ca în primii ani de după revoluție (asta e mai mult pentru moldovenii trecuți de 30 de ani :-)), când emisia Tele 7 ABC era difuzată pe casete VHS, a doua zi. «Venea» cu trenul. E pe bune.

Am să vă las cu vlogul de ieri, nu înainte de a le mulțumi colegelor și lui Alex Damian din Echipa 9, alături de care am lucrat pe brief-ul ENEL (un afiș simpatic în AR, realizat în 15 minute – no joke! – filmare, photoshop, montaj, publicare pe Layar), și de a felicita echipa care a lucrat pe brief-ul Bitdefender. Hats off.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.