? lansări
? lansări
Posted By Costin

? cityland.ro, apartamente în București plecând de la 4 bitcoins


Conform unui comunicat remis presei în această dimineață, Cityland – cityland.ro, agenție imobiliară specializată în tranzacționarea de proprietăți în ansambluri rezidențiale noi, anunță posibilitatea de a încheia tranzacții și cu Bitcoin.

Prețurile apartamentelor vor fi exprimate direct în Bitcoin, pe site-ul agenției și vor fi actualizate în timp real. Prețurile în Bitcoin ale proprietăților din portofoliul Cityland încep, la momentul acestei știri, de la 4bitcoin, echivalentul a cca. 55.0000 euro.

Acum, în teren (adică pe site) situația pare neschimbată, în ideea în care prețurile nu sunt exprimate și în bitcoin, însă comunicatul de presă este prezent și pe site, cu data de 14 decembrie.

PS. Ca fapt, în momentul publicării acestui articol (18.12), 4 bitcoins înseamnă 64k euro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.