📝 media & mkt
📝 media & mkt
Posted By Costin

📹 Making Of: Prima operație pe creier transmisă LIVE 360 VR din România


Luna trecută am spus prezent și, alături de alți bloggeri și jurnaliști, am participat la prima operație pe creier LIVE 360 VR din România, gen de experiență care, la nivel internațional, a avut loc pentru prima oară în primăvara lui 2016.

Cei de la MedLife au revenit astăzi cu un video making of și cu un infografic despre resursele necesare pentru ca această transmisiune LIVE, pe Youtube, în 360/VR, să fie posibilă.

PS. Dacă ești interesat de subiectul VR și medicină, iată și un articol despre dr. Shafi Ahmed, chirurg și co-founder la Virtual Medic and Medical Realities (a venit vara aceasta în România, la iCEE.fest 2017), cel care a realizat pentru prima oară o operație în 360, în primăvara lui 2016.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.