Statistici
Statistici
Posted By Costin

? Ce seriale au devorat, ori savurat, românii pe Netflix în 2017?


Cred că am făcut ceva bine, deoarece a venit și rândul României să intre în Netflix – Year in review, remis astăzi presei de către companie. Iată, mai jos, topurile celor mai devorate sau savurate seriale de către români în 2017, unde devorate înseamnă că au fost urmărite de mai mult de două ori pe zi, iar savurate, evident, sub două ore pe zi.

Binging-ul este definit de utilizatori ca sesiuni în care vizionează între 2 și 6 episoade la rând. Cu toate acestea, unele seriale sunt atât de iubite de membri, încât aceștia urmăresc un sezon întreg în 24 de ore de la momentul lansării pe platformă.

În România, Stranger Things 2 a fost serialul urmărit cel mai rapid în 2017. Nu e o coincidență, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial.

Ajungem și la cele mai interesante statistici: un membru din România a văzut filmul War of the Worlds cu Tom Cruise și Dakota Fanning de nu mai puțin de 179 de ori în 2017.

Se pare că românilor le plac filmele și serialele cu suspans, având în vedere că printre titlurile preferate se numără și House of Cards sau Narcos.

— Netflix Press Release


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments