? lansări
? lansări
Posted By Costin

? Trending Influencers, agenție cu influenceri din 10 nișe


După o serie de interviuri pe care le-au avut în ultimele luni cu influenceri din toate nișele, cei de la Global au anunțat astăzi Trending Influencers, o agenție de micro-influencers marketing.

Agenția, parte a platformei Global, are un portofoliu de micro-influenceri din 10 nișe: beauty & fashion, men’s lifestyle, travel, luxury, sports, arts, entertainment, teenage, parenting și professionals.

— A apărut o agenție de influenceri de nișă. E condusă de sora lui Mikey Hash. Ce domenii acoperă

Cele 10 categorii pot fi găsite aici, iar serviciile pe care brandurile le pot comanda de la Trending Influencer, de la video pe Youtube sau strategii în Social Media, până la endorsement offline la evenimente de presă și conferinte, ori spoturi TV, pot fi găsite aici.

Acum, fie că reprezinți un brand, ori ești un influencer de nișă ce crede că ar putea avea chimie cu cei de la Global, pagina de contact este aici. Succes! 🙂

? by Andrey Larin on Unsplash


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.