? smartliving
? smartliving
Posted By Costin

Allview îmbunătățește AVI. Ce știe să facă această Siri a României? ?


Allview a anunțat ieri un update al AVI, primul asistent vocal în limba română disponibil pe smartphoneurile high-end ale brandului, update ce vine cu funcționalități noi, pornind de la design complet nou, funcții de creare de liste (ex: de cumpărături) și de remindere, și cu un context inteligent.

Apropo de contextul inteligent, asistentul ține minte ultima locație de interes pentru utilizator și face legătura între comenzile viitoare și locația definită. De exemplu prin comanda “Cum e vremea la Paris”, AVI va afișa vremea la Paris. Dacă următoarea comandă este “Du-mă acolo” va porni navigația către Paris.

Ai mai avea nevoie doar de benzină. 🙂

Asistentul vocal AVI este disponibil pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity, pe X4 Soul Vision și V3 Viper, ultimul fiind lansat în urmă cu doar câteva zile. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI.

AVI în funcțiune


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.