? lansări
? lansări
Posted By Costin

? Lansări: Allview V3 Viper


Allview, «brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România», a lansat astăzi V3 Viper, un smartphone cu display de 5,5” și raport 18:9.

3 Viper este un telefon dual sim, dispune de o memorie RAM de 3GB, 32GB spațiu de stocare care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 256GB în mod single SIM si este dotat cu o baterie de 3000mAh.

Sistemul de operare este Android™ 8.0, Oreo, iar terminalul este disponibil începând de astăzi, cu precomandă, la prețul de 899 de lei. Detalii suplimentare puteți găsi pe pagina oficială a produsului.

Mă uitam peste calendarul Allview și cred că promisiunea pentru Ianuarie a fost îndeplinită. Sau va fi vorba despre un update/lansare de ceva aplicație?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.