? stats
? stats
Posted By Costin

? 2017, anul mobilului la eMAG


În această dimineață, eMag a dat publicității cifre referitoare la traficul magazinului online în 2017, acesta fiind anul în care, pentru prima dată, clienții eMAG au plasat mai multe comenzi de pe dispozitivele mobile decât de pe PC.

51% dintre comenzile din 2017 au fost plasate de pe smartphone-uri și tablete, iar 49% de pe tradiționalul desktop. Procentul este și mai mare în cazul noilor clienți eMAG: 60% dintre cei care au plasat pentru prima dată o comandă pe eMAG au făcut acest lucru de pe mobile.

În aceeași ordine de idei…

  • jumătate dintre clienții care au făcut cumpărături de pe dispozitive mobile au folosit aplicația eMAG,
  • 65% dintre vizitele din 2017 au fost generate de pe dispozitive mobile (peste 60% în fiecare lună)
  • top 3 categorii de produse comandate de pe dispozitive mobile este alcătuit din produse pentru copii, electrocasnice mici și accesorii pentru telefoanele mobile

 


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.