? gaming
? gaming
Posted By Costin

? Primul campionat de gaming în realitate virtuală din România!


“The Unspoken”, “Elven Assasin” și “Space Pirate Trainer” sunt jocurile care vor da startul primei competiții de gaming în VR din România, care se va desfășura pe 27 și 28 ianuarie la Romexpo, în cadrul evenimentului ? Bucharest Gaming Week.

Vinovați de această premieră se fac prietenii de la Gateway VR Studio, care deține cel mai bine echipat studio de realitate virtuală din București, acesta fiind situat în incinta clubului Fabrica (hartă).

Pentru cei care au deschis mai târziu micile ecrane, la finalul acestei luni București devine capitala gamingului pentru o săptămână, BGW așezând față în față pasionați de esports, gameri și dezvoltatori importanți de jocuri din România și din lume.

?Eveniment: Bucharest Gaming Week
?Pagina oficială: bucharestgamingweek.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.