? lansări
? lansări
Posted By Costin

? Lansări: Google Pay


În urmă cu o oră, Google a anunțat lansarea Google Pay, care va înlocui diversele forme de plată pe care gigantul le oferea, precum Android Pay și Google Wallet, și care operează cu datele de plată pe care utilizatorii le au salvate în Google Account.

Profitând de ocazie, Google anunță și faptul că, în următoarele săptămâni – timp în care butoanele Google Pay vor inlocui vechile inscripții, Tez, aplicația de plăți (între prieteni) pe care Google o testează încă din septembrie în India, va fi inclusă în Google Pay.

Dacă ești curios să vezi ce plăți ai făcut prin Google până acum este suficient să accesezi această pagină (autentificat cu contul Google). Eu am fost surprins să descopăr că cele mai multe operațiuni le-am avut în 2011-2012, lucrurile schimbându-se cu o achiziție pe an în următorii doi, după care liniște. Trecusem definitiv pe iOS. 🙂

Din punct de vedere al unui dezvoltator, Google se laudă că, pentru implementare, ai nevoie doar de câteva minute și maxim 10 linii de cod pe care să le adaugi în site, moment în care ești la un tap distanță de orice persoană care are un cont Google, plecând de la cele 2 miliarde de androide (active lunar) în sus.

Succes! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.