? stats
Posted By Costin

? PlayStation 4 (2017)


SIE a dat astăzi publicității un comunicat care anunță rezultatele în materie de vânzări realizate în sezonul sărbătorilor de iarnă pentru sistemele PlayStation 4 și jocurile compatibile cu această platformă.

Și avem așa:

  • Peste 5,9 milioane de unități și 55,9 milioane de jocuri pentru PS4 au fost achiziționate în perioada sărbătorilor (19 noiembrie – 31 decembrie), atât din magazine, cât și digital, prin intermediul PlayStation Store.
  • Cumulat, numărul de console PS4 comercializate la nivel mondial a depășit 73,6 milioane de unități la 31 decembrie 2017, în timp ce numărul de jocuri achiziționate a depășit 645 de milioane.

La toate acestea mai avem de adăugat și faptul că numărul sistemelor Playstation VR vândute nu depășește populația Bucureștiului (2 milioane de unități achiziționate până la 3 decembrie 2017) și avem imaginea completă.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.