Smartliving
Smartliving
Posted By Costin

? Sobro Coffee Table, o măsuță inteligentă pentru living


Am dat ieri peste măsuța din imagini și mi-am adus aminte de oglinda cu internet pe care am găsit-o prin 2013, care oglindă și-a schimbat domeniu și a dispărut în offline, cel mai probabil prin mall-urile din Gangnam District :). Revenind la măsuță, iată și specificațiile tehnice ale acesteia (mai multe aici):

  • un sertar-frigider
  • două sertare de depozitare
  • două porturi USB
  • 4 prize pe model american (120V)
  • boxe Bluetooth
  • Control Panel cu touch

Măsuța de cafea de la Sobro a fost concepută de o echipă din NYC din cadrul StoreBound, o companie care se ocupă cu inovarea. Lansat pe Indiegogo în martie 2017, măsuța Sobro s-a împrietenit cu succesul pe care l-au adus 2000 de backers de la care a strâns 1.5 milioane de dolari pentru a vedea lumina zilei (top 20 crowdfunding campaigns of all time).

Măsuța de cafea a început să fie livrată începând cu Octombrie 2017, lună în care a fost lansată și offline, în magazinele Best Buy din Statele Unite, în zona produselor Smart Home.

Măsuța asta are însă o problemă.

Costă $1500, adică 1250 de euro.

Chiar, cât un iPhone X.

Dacă ar fi să alegi, ce ai alege? 🙂


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.