Știri
Știri
Posted By Costin

Digital Recap 2018


Astăzi a apărut DIGITAL RECAP 2018, o sinteză a celor mai importante evenimente din media şi online în 2017, selecţionate de bloggerul Alex Ciucă, precum şi o serie de trenduri pentru 2018 previzionate de specialiştii din Bridge™-ul Golin România.

Mă așteptam la un Media Recap, cum ne-au obișnuit de vreo 6 ani deja, însă Alex clarifică acest aspect în introducere:

Anul acesta vine şi cu o schimbare de nume, care subliniază o poziţionare mai clară. Dacă până acum aveam un Media Recap care trecea dincolo de media şi social media, acum vom avea un Digital Recap care se poziţionează undeva la graniţa digitalului cu media.

O a doua noutate este apariția în peisaj a platformei digitalrecap.ro, de unde puteți descărca, cu titlu gratuit, atât ediția de anul acesta, cât și toate Media Recap-urile din trecut (6 la număr, începând cu 2011).

PS. Mai multe detalii găsiți la Alex.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments