Gaming
Posted By Costin

Ghost War: Garage & Institute maps (Extraction)


Dacă e weekend e Ghost War, un FPS românesc dezvoltat de Ubisoft Romania în parteneriat cu Ubisoft Canada pentru PlayStation 4 (cu o super grafică în 4K), pe care vi l-am recomandat în urmă cu 2 săptămâni.

Pe scurt, se joacă online, 4 vs. 4 și sunt 3 tipuri de misiuni:
1. elimination: în care scopul este acela de a elimina echipa adversă, în centrul hărții fiind un calculator care poate oferi poziția pe hartă a membrilor echipei adverse
2. uplink: obiectivul fiind acela de a transmite via satelit informații secrete folosind un calculator aflat într-o bază secretă din Bolivia (sau 1)
3. extraction: care are în centrul atenției doi ostatici pe care una dintre cele două echipe va trebui să-i salveze, iar cealaltă să împiedice acest lucru

Am revenit cu hărțile de la extraction (introduse la ultimul update), sunt doar două la număr. Dacă nu aveți jocul mă gândesc că v-ar putea convinge :P, iar dacă îl aveți, vă va ajuta în a le învăța.

Ca bonus, am postat la final și două imagini cu amplasarea minelor pe hartă, în rundele în care trebuie să aperi cei doi ostatici. Evident, nu le poți pune de unul singur pe hartă, însă, dacă nu ai cu cine juca, poți acoperi măcar zona unui prizonier (Medic, cu perk Full Bags).

Și mai e un bonus la bonus, doar că pe acesta îl veți descoperi la final. 🙂

Garage


Institute


Bonus 1: poziții mine în HPV

Garage

Institute


Bonus 2: Melee kill (Pathfinder vs. Sniper)


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.