⚙️ how to
⚙️ how to
Posted By Costin

? O funcționalitate mișto pe Soundcloud (desktop)


La începutul anilor 2000, programarea se învăța acasă, cu manualul descărcat de pe internet și 2-3 platforme online cu scripturi gratuite (atât server-side, cât și client-side), pe care le puteai folosi ca atare, ori modifica după bunul plac. Cum site-urile erau destul de statice și nici bannere nu prea erau, realizezi că și un banal text care se mișca dintr-o parte în alta a unui sidebar era o rachetă.

Am dat astăzi pe Soundcloud peste o funcționalitate pe care, în perioada aceea când programam, aș fi încercat, cu siguranță, să o reproduc, chiar și salvând pagina local ?. Nu este vorba de vreo inginerie, ci despre un banal drag & drop, în browser, pe butonul de play, acțiune ce deschide însă o listă de melodii din coadă, listă pentru care, altfel, ar fi trebuit să scrollezi 5-6 ecrane.

Cât de simplu, nu? 🙂

Chris Ried on Unsplash


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments