Lansări
Lansări
Posted By Costin

Ce cadou vrei de ziua ta?


Ciprian Dragoi1, unul dintre cei mai vechi cititori refresh.ro, a lansat zilele trecute încă un proiect. Acesta răspunde la întrebarea “Ce cadou vrei de ziua ta?” la care este posibil să te blochezi pe moment, deoarece nu ai cum să-ți mai amintești de foarte multe lucruri pe care ți le-ai dorit de-a lungul unui întreg an de zile, după cum a scris si Alex aici.

Iar Ciprian ne propune liste de cadouri. Sau cadolist.ro. Odată ce ai o listă creată (poți adăuga cadouri folosind un bookmarklet), prietenii tăi pot bifa din listă ce iți vor cumpăra, lucru pe care tu nu-l vei cunoaște, însă prietenii tăi da*, de ajutor să nu te trezești, cine știe cum, cu 4-5 iPhone X, de exemplu. 😛

Cadolist mai înseamnă și sugestii de cadouri și listează produse de la o listă impresionantă de magazine online din România. Serviciile oferite de platformă sunt gratuite, urmând ca aceasta să se susțină din parteneriatele cu magazinele online (marketing afiliat). Succes!

* cred că se vor găsi câțiva care-și vor face și cont de prieten. 😀

Note de subsol:
1. Ciprian Dragoi, co-founder eComJobs.ro. LinkedIn
2. Photo by rawpixel on Unsplash

Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments