Știri
Posted By Costin

Portret de Femeie (2019)


În perioada 1-8 martie 2019, la cafeneaua SHEIDA de lângă Sala Palatului (harta), Foto Union2 va organiza cea de-a noua ediție a evenimentului Portret de Femeie. Programul va fi zilnic între 16:00 și 20:00, cu programări prealabile la telefon 0762.293.966 (Claudia Brașoveanu).

Portret de Femeie (2019) este o ediție curajoasă. După 8 ediții, Cristian Șuțu1 renunță la parteneriatele pe care le făcea cu diferite branduri (ca modalitate de monetizare) și introduce un cost, între 50 și 100 de lei, de prețul maxim oferind 5 portrete, atât în format fizic cât și digital.

Am decis să renunțăm la posibile parteneriate cu diverse companii/branduri care să susțină evenimentul nostru fotografic. Și vom introduce în premieră un preț pentru fotografiile pe care vi le vom oferi. Timp de opt ediții, portretele pe care vi le-am făcut au fost oferite cadou, astfel explicîndu-se, între altele, și succesul de care s-a bucurat evenimentul nostru. Dar vrem să vedem cum stăm și în afara elementului de gratuitate.

Ce livrăm? Fiecare persoană care se înscrie va avea parte de o sedință foto profesională, ce va dura, în jur de 10 minute. Vom trage mai multe cadre și vom oferi un număr de fotografii, în funcție de alegerea dvs: un portret atent selecționat și editat costă 50 lei, trei portrete – 75 de lei, iar cinci portrete – 100 de lei. Acestea vor fi livrate ulterior pe adresa de email, respectiv printate în format 10×15.

— Portret de Femeie 2019

Poți găsi aici legături către fiecare dintre edițiile precedente și cele mai bune fotografii făcute cu acele ocazii.

Succes, Cristi!

PS. Iată câteva dintre cele mai bune fotografii (alese de mine dintre cele mai bune fotografii alese de Cristi :)) de anul trecut.

PPS. Și afișul, să nu-l uit. 🙂

Note de subsol:
1. Cristian Sutu – jurnalist. Blog | Facebook | Twitter
2. Foto Union – Studio foto. Website.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.