Tech
Tech
Posted By Costin

Imprimanta la care ai visat cel puțin o singură dată


Am dat zilele trecute peste o imprimantă la care am o presimțire că am visat, la un moment dat, fiecare dintre noi. O poți ține în palmă, iar avantajul este că poți printa pe (aproape) orice suprafață. În clipul demonstrativ am văzut lemn, material textil, plastic și metal, în diferite forme, texturi și grosimi, pe care le-a dovedit cu ușurință.

Jucăria se numește PrintBrush XDR (filmare din fabrică a liniei de producție) și a reușit să strângă peste jumatate de milion de USD numai pe Indiegogo. Costă $250 (sunt și alte variante pe Indiegogo de a o achiziționa, in număr mai mare sau cu cerneală extra) și este produsă de PrintDreams, o companie din Stockholm, Suedia.

A ajuns și la CES luna trecută, iar dacă ai câteva minute la dispoziție îți semnalez și faptul că PrintDreams are un canal de Youtube cu clipuri încă de acum 10 ani, aceeași companie, de exemplu, lansând prima imprimantă camera foto compactă, sau ceva, din lume.

În ianuare 2010!

Specificații tehnice precum și alte detalii despre PrintBrush XDR găsești pe Indiegogo.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.