Gaming
Gaming
Posted By Costin

The History of Blizzard Entertainment


Dacă Warcraft, StarCraft, Diablo și WoW îți sună familiar, am găsit un video documentat pe Youtube despre istoria (nu tocmai recentă a) Blizzard Entertainment, subsidiară a Activision Blizzard, gigant care, în 2017, a încasat $7.2 miliarde (lucru ce îl situează în top 5 publisheri de jocuri video).

Cred că cel mai mult am jucat Starcraft (a fost un curent destul de puternic într-o Românie care abia ce se conecta la internet prin dial-up), însă primul joc de strategie pe care l-am jucat a fost Command & Conquer: Red Alert, publicat de către Westwood Studios, companie ce a fost achiziționată de Electronic Arts în 1998, la doi ani după lansarea jocului.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.