Știri
Posted By Costin

Fashion Days livrează în EasyBox-urile eMAG


Începând cu luna februarie 2019, Fashion Days a extins opțiunile de livrare și retur, oferindu-le clienților din București și Ilfov acces la 27 de lockere eMAG, numărul EasyBox-urilor urmând să se dubleze în scurt timp.

Am introdus livrarea în Oficii Poștale și showroom-uri acum aproape un an, iar cifrele ne-au demonstrat că această direcție de client service este cea corectă. Două din 10 colete sunt ridicate personal, un indicator al faptului că programul clienților nu permite întotdeauna așteptarea unui curier.

— Robert Berza, General Manager Fashion Days

Astfel, comenzile care sunt plasate până în ora 11:00 sunt livrate în lockere în aceeași zi, în timp ce coletele achiziționate după această oră sunt livrate a doua zi, iar clienții au la dispoziție 72 ore în care să le ridice.

Livrarea în EasyBox-uri este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, însă există o limită de 2 articole ce pot fi incluse într-un colet, din cauza dimensiunilor lockerelor.

Notă: Brandul Fashion Days a împlinit 10 ani pe finalul anului trecut (La mulți ani!), iar anul acesta va împlini 4 ani de când a fost preluat de către eMAG.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.