Știri
Posted By Costin

Evenimente: The Financial Conference (20 martie 2019)


Pe 20 Martie 2019, la Institutul Bancar Român, Revista Biz organizează The Financial Conference, un eveniment la care vor participa Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, alături de principalii CEO ai top 5 banci din România.

Lista completă speakerilor este disponibilă aici.

Conferința își propune să fie un forum de dezbateri cu privire la președinția UE în anul Brexit-ului, perspectivele economiei românești și implicațiile asupra sectorului bancar, de leasing și asigurări și finanțarea pe piața de capital, blockchain, cryptocurrency și cyber-security.

De asemenea, conferința va aborda și situația primelor 9 luni de GDPR, ori a banking-ului mobile și digital, însă și impactul inteligenței artificiale în domeniul financiar-bancar.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.