Gaming
Posted By Costin

VR: Kat Walk


Gadgetul din clipul de mai sus se numește Kat Walk, iar varianta premium costă $6.000 pe Alibaba. Intru pe site-ul KatVR, compania producătoare, și văd “Unlock infinite spaces in any game, on any platform!”, moment în care eu am citit PlayStation 4 în loc de any platform. Well, nu e CHIAR așa. 🙂

Jocurile sunt destul de puține, cea mai mare parte din ele fiind pe Steam, iar singurul joc care apare și în PlayStation Store este Rec Room. Și cred că este singurul joc cross-platform la care participă Sony (cu PlayStation VR), alături de Rift, Vive, ori Windows VR, cei de la KatVR marcând victoria pe blog: “on platforms such as Steam VR, Oculus Home, Vive Port, and even PlayStation VR”.

Compania produce 3 modele Kat Walk, MINI, cel mai ieftin, fiind $4.000 pe Alibaba. În România poți testa un Kat Walk MINI la Museum of Senses din București (Afi Palace Cotroceni), echipamentul fiind deținut de Loop Virtual Reality Solutions.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.